Miso hatcho sója 400 g MUSO

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť. Více

Hodnocení
Kód produktu 463 007
Skladem

Cena: 161,00 Kč  / 40,25 Kč za 100 g

  • Veganské
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

 

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny

Sója

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

  • Legislativní zařazení Sójový výrobek - miso.

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 966 kJ / 231 kcal
Tuky: 10,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 13,0 g
z toho cukry: 0,6 g
Vláknina: 7,7 g
Bílkoviny: 18,0 g
Sůl: 10,7 g

Zobrazit víceZobrazit méně

Hodnocení zákazníků

5/5

Hodnotili 4 uživatelé

  • recenze z heureka.cz 24. 11. 2021

    + miso je vhodné pro zdravé zažívání

  • recenze z heureka.cz 08. 5. 2021

    + dobrý jen díky výrobci

  • Rozálie 05. 5. 2020

    Dobrý den, též se přidávám s dotazem ohledně (ne)pasterizace výrobku. Prosím o informaci. Moc děkuji. Rozálie

  • Jana Horáková 08. 12. 2018

    Dobrý den, velmi jsem si oblíbila Vaše Miso hatcho, nedávno mi však bylo doporučeno, abych si kupovala miso zásadně ve skle, neboť miso prodávané v plastovém sáčku je pasterizované a neobsahuje tudíž žádné enzymy. Na obale jsem údaje o pasterizaci nenašla. Můžete mi prosím sdělit, jakým způsobem je vyráběno (baleno)? Děkuji Horáková

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Všechna hodnocení zákazníků (4)Sbalit všechna hodnocení Přihlásit

Další v kategorii

Další produkty Sbalit produkty

Související články

  • Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty: jak se vyrábějí a jak je použít

    Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Je používat? Podívejte se na video!

    20.03. 2017 | Blog

  • Jak na miso polévku krok za krokem

    Jak na miso polévku krok za krokem

    V mnoha kulturách a kuchyních je běžné, že se ke snídani podává polévka. V Japonsku takto konzumují miso polévku. I kdyby takový typ snídaně nebyl váš šálek čaje, stojí tato aromatická a lehká polévka určitě za vyzkoušení.

    09.01. 2019 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Jak na rostlinnou stravu

    Rostlinná strava je poměrně kontroverzním tématem, někteří odborníci ji doporučují, ale není málo ani těch, kteří před ní varují. Hlavně v posledních 15 letech však v této oblasti proběhlo mnoho výzkumů, a proto je teď možné s jistotou prohlásit, že plnohodnotná rostlinná strava je prospěšná a vhodná pro osoby jakéhokoliv věku.

    Celý článek

  • Jíst méně živočišných potravin – proč a jak?

    Odborníci se shodují v odhadu, že v roce 2050 bude lidská populace čítat necelých 10 miliard. A říkají: současná zemědělská plocha je schopna uživit i tak velký počet lidí, ale pouze pod jednou podmínkou – že průměrná spotřeba masa a dalších živočišných produktů poměrně výrazně klesne.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.