Voňavá mléčná rýže s mangovým džemem

Voňavá mléčná rýže s mangovým džemem

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský
  • Snadné
  • 30 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • mangový džem

Jak na to?

  1. Propláchněte 300 g rýže basmati, přidejte 1 l rýžovo-kokosového nápoje, špetku soli a vařte 20 minut nebo i déle, rýže může být trochu rozvařená.

  2. Přimíchejte 1 mandlovou smetanu, 4 lžíce rýžového sirupu, nechte chvilku provařit a dojít pod pokličkou.

  3. Do skleniček nebo mističek klaďte střídavě vrstvu mléčné rýže a slabou vrstvičku mangového džemu.

  • Můžete ozdobit čerstvým mangem a meduňkou.
  • Nejlépe chutná chlazená.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.