Popis
Bílé tofu má naprosto univerzální použití, skvěle do sebe přijímá chuť, dá se připravovat nasladko, např. s ořechovými másly a sirupy, nebo naslano (např. marinujte a pak osmahněte). Každý pokrm navíc obohatí o živiny. Jednoduše ho přidejte do smoothie, umixujte sladký krém, slanou pomazánku, rostlinnou majonézu, můžete marinovat, opékané přidat do salátu, kuskusu, polévky nebo k omáčce.
Tofu je při výrobě dostatečně tepelně zpracováváno, bez obav je můžete používat v teplé i studené kuchyni, ve sladkých i slaných receptech.
Chcete se dozvědět kompletní informace o sóje, hlavní surovině na výrobu tofu? Přečtěte si článek na našem webu.
Složení
57 % SÓJOVÉ boby, pitná voda, vápník (220 mg/100 g).Alergeny
Sója
Skladování
Skladujte při teplotě od 2 °C do 8 °C. Po otevření skladute při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 24 hodin.