Drobenkový jahodový koláč

Drobenkový jahodový koláč

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

Není nad dobrý jahodový koláč! Vyzkoušejte náš drobenkový s pohankovými vločkami, příprava je velmi jednoduchá. Tvarohovou náplň můžete vyměnit za vanilkový sójový dezert, získáte tak veganskou verzi tohoto dezertu.

  • Snadné
  • 90 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 800 g jahod - na náplň
  • 2 lžíce vody - na náplň
  • 400 g biotvarohu - na náplň
  • 100 ml rostlinného nápoje - náplň

Jak na to?

  1. Jahody očistěte, nakrájejte a spolu s cukrem poduste 3–5 minut, dokud nepustí šťávu. Škrob rozmíchejte ve vodě a přidejte k jahodám, promíchejte, počkejte až se rozpustí, odstavte a nechte vychladnout.

  2. Tvaroh smíchejte s rostlinným nápojem, až získáte řidší tvarohovou náplň. Množství nápoje upravte podle tuhosti tvarohu tak, aby se dobře roztíral.

  3. Všechny suché suroviny na drobenku smíchejte v míse, poté zapracujte kokosový tuk.

  4. Dvě třetiny drobenky dejte do vymazané koláčové formy a mírně upěchujte. Přidejte tvaroh, jahody a zasypte zbylou drobenkou. Pečte 45 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.