Boršč

Boršč

Sdílejte

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest

  • Veganský, vegetariánský
  • Středně obtížné
  • 50 minut
  • Přidat hodnocení

Ingredience

  • 2 červené řepy
  • 2 mrkve
  • 1 malý celer
  • 0,25 zelí
  • 4 brambory
  • 2 cibule
  • 400 g drcených rajčat
  • 4 lžíce slunečnicového oleje

Jak na to?

  1. Řepu, mrkev  a celer nastrouhejte na hrubém struhadle na nudličky. Zelí a cibuli nakrájejte. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky.

  2. Na oleji osmahněte cibuli, mrkev, celer a řepu. Přidejte cukr, sůl a bobkový list, zalijte vodou, aby byla zelenina ponořená a vařte 10 minut. 

  3. Přidejte brambory a zelí, přidejte opět vodu, aby byla zelenina ponořená a vařte do změknutí brambor. 

  4. Na pánvičce osmahněte sekaná rajčata, nemají pak tak ostrou chuť, přidejte do polévky. 

  5. Vlijte fazole i s nálevem a krátce povařte. Dochuťte umeoctem. Podávejte s rostlinnou smetanou. 

Tip. Do polévky můžete přidat uzené tofu nebo tempeh.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto receptu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.